LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İşletme ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Hocalarımızın Uluslararası Kitap Bölümü Yayınlandı

22.01.2021

İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özlem ATAN ile Endüstri Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir PALA ile Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ERKOǒun Uluslararası Kitap Bölümü Yayınlandı.

İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Özlem ATAN ve Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir PALA ile Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ERKOÇ 'un ekip olarak hazırlamış olduğu "A PROPOSAL OF MODERN STRATEGIC PLANNING AND MANAGEMENT MODEL FOR UNIVERSITIES: A FOUNDATION UNIVERSITY CASE” başlıklı çalışma "ADMINISTRATIVE, ECONOMICS AND SOCIAL SCIENCES: THEORY, CURRENT RESEARCH AND NEW TRENDS" isimli uluslararası kitapta bölüm olarak yayınlanmıştır.