Mühendislik Fakültesi ve Kariyer Merkezi tarafından koordine edilen "Yeni Nesil" (&) Robotlar

13.12.2018

Katılımcı: İrem EMİR EĞİLMEZ, Satış Uzmanı. Mitsubishi Elektrik
Konu: "Yeni Nesil" (&) Robotlar
Tarih: 05 Aralık 2018 Çarşamba, saat 15.00-17.00
Yer: Haliç Üniversitesi Seminer Salonu

Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri kapsamında 05 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe Mitsubishi Elektrik firmasının Satış Uzmanı ve aynı zamanda Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan İrem Emir Eğilmez konuk oldu.

Eğilmez konuşmasında, kariyer ve mesleki gelişime yönelik kendi tecrübelerinden bahsederek sektörün insan kaynağı beklentilerini ve üniversite yıllarında kazanılması gereken bilgi-beceri detaylarını paylaştı. Özellikle otomasyon ve robot sektörünün dinamiklerinden söz eden Eğilmez yeni nesil robotların özelliklerinden örnekler verdi. Seminerde, Endüstri 4.0 uygulamaları kapsamında robotların kullanımına yönelik uygulama örnekleri aktarıldı.