ADAY ÖĞRENCİ

Mühendislik Fakültesi Türkiye'de AGV Uygulamaları M. Ahmet SAYMAN, Yönetici Robutel Otomasyon

30.11.2018

Katılımcı: M. Ahmet SAYMAN, Yönetici, Robutel Otomasyon
Konu : Türkiye'de AGV Uygulamaları
Tarih: 28 Kasım 2018 Çarşamba, saat 15.00-17.00
Yer : Haliç Üniversitesi Seminer Salonu

Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri kapsamında 28 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe Robutel Otomasyon firmasının Yöneticisi M. Ahmet Sayman katıldı.

Sayman, Endüstri 4.0 yaklaşımı kapsamındaki süreçlerde otomatik yönlendirmeli araçların (AGV) çok önemli bir işlevi olduğunu belirterek firmasının kurulduğu günden bu yana, öz kaynaklarıyla yatırıma önem verdiğini, özellikle sistem yazılımlarının kendileri tarafından üretildiğini ifade etti. Şimdiye kadar var olan birikimleriyle 2019 yılında ihracat faaliyetlerinin başlayacağını söyleyen Sayman, böyle çalışmalara yönelik girişimci olma süreçleriyle ilgili detaylı bilgi verdi. Seminerde, Endüstri 4.0 uygulamaları ve AGV üretimleri ile ilgili örnekler paylaşıldı.