Mühendislik Fakültesi tarafından gerçekleştirilen Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri

13.12.2018

12 Aralık 2018 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi tarafından gerçekleştirilen seminer bilgileri aşağıda verilmiştir:

Katılımcı: Bülent BOZ, Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Direktörü, Cordamed
Konu: Cerrahinin Dünü, Bugünü ve Yarını (Robotik Gelişmeler)
Tarih : 12 Aralık 2018 Çarşamba, saat 15.00-17.00
Yer: Haliç Üniversitesi Seminer Salonu

Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri kapsamında 12 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe Cordamed Firmasının Genel müdür Yardımcısı ve Satış Direktörü Bülent Boz konuk oldu.

Boz konuşmasında, robotik gelişmelerin cerrahi alanındaki kazanımlarından bahsederek kariyer ve mesleki gelişime yönelik kendi tecrübelerini paylaştı. Bilişim teknolojilerinin cerrahinin geleceğine etkisinden söz eden Boz, yeni nesil cerrahi robotlar sayesinde sağlık alanında önümüzdeki günlerde bizi nelerin beklediği hususunu örneklerle aktardı.