Mühendislik Fakültesi - Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri

24.12.2018

Katılımcı         : Alper GERÇEK, Kıdemli Tasarım Lideri, ASELSAN
Konu               : Yeni Dünya Gerçeği: Endüstri 4.0 (Dijital Dönüşüm)
Tarih               : 19 Aralık 2018 Çarşamba, saat 15.00-17.00
Yer                  : Haliç Üniversitesi Seminer Salonu

Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri kapsamında 19 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe ASELSAN Kıdemli Tasarım Lideri Alper Gerçek konuk oldu.

Gerçek konuşmasında Dijital Dönüşüm ve Yeni Dünya paradigmasına yönelik detayları paylaştı. Gerçek konuşmasında, dijital dönüşüm süreçlerinden bahsederek anlık verilerin oluşması, paylaşılması, bilgiye dönüştürülmesi ve gerçek zamanlı analizlerle karar vericilere dönük destek sistemi oluşturulmasının bu yaklaşımın en önemli süreci olduğunu ifade etti. Yeni dünya paradigmasında Türkiye'nin “Akıllı Üretim Sistemlerine Yönelik Çalışmaların Yapılması” ile ilgili kararla yer aldığını söyleyen Gerçek, bu konuda Ülkemizin büyük bir şansa sahip olduğunu vurguladı.