Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri FANUC Türkiye Teknik Müdürü Murat Kısa

28.12.2018

Katılımcı         : Murat KISA, Teknik Müdür, FANUC Türkiye

Konu               : Yenilikçi Robot Teknolojileri ve Örnek Uygulamalar

Tarih               : 26 Aralık 2018 Çarşamba, saat 15.00-17.00

Yer                  : Haliç Üniversitesi Seminer Salonu

Haliç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstriyel Robotlar Dersi Söyleşileri kapsamında dönemin son etkinliği 26 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Etkinliğe FANUC Türkiye Teknik Müdürü Murat Kısa konuk oldu.

Konusu, yenilikçi robot teknolojilerindeki gelişmeler olan etkinlikte Kısa, son dönemlerde endüstride ve hizmet sektöründe birçok robotun kullanılmaya başladığından bahsederek önümüzdeki yıllarda bu sayının çok artacağını söyledi. 2020 yıllarında robotların artık kendi kendine programlanabilir hale geleceklerini açıklayan Kısa, özellikle ülkemizde Fanuc robotlarının hemen hemen her sektörde sorunsuz bir şekilde kullanıldığını ifade etti. Sektör uygulamalarına yönelik video görüntülerinin paylaşıldığı seminerde, öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlayacak bazı yol haritası bilgileri de verildi.